среда, 6. јануар 2010.

Поново први

Изборна комисија општине Неготин прогласила је ноћас изборну листу „Пулс НТК – РАДМИЛА ГЕРОВ“.


Изборну листу коју је поднео Пулс Неготинске и Тимочке Крајине подржало је својим потписима 1473 грађана наше општине.

Свим грађанима, који су нам својим потписом дали подршку, желимо да захвалимо на поверењу које су нам указали.

22 коментара:

  1. Ne mogu da verujem,posle tolikog angazovanja Mikija bivseg protokoliste i Suce DS nije skupila dovoljno potpisa,pa to je stvarno zalosno.Pa dobro makar nece izgubiti posao u Opstini jer se bore i kao nesto rade.Neznam kako ce 8 marta da izgleda njihov radni dan,da li ce dobiti karanfil i cestitku.

    ОдговориИзбриши
  2. Pa kad si stavila onako lep poster na ulazu u stranku ...
    Pored ukazanog poverenja, građani očekuju i odgovornost, od svih nas, naravno, koji se hvatamo u "političko kolo".
    Pozdrav i čestitka.
    P.S. Jel' sve bilo "pošteno", šta kažu ?

    ОдговориИзбриши
  3. TIHOMIRE
    Ne trci isprede rude(ako ovo nije Tvoja provokacija da se istrce naivni)jer ruda moze da se slomi pa da te konji zgaze. Da si lep i Tvoje slike bi bilo svuda. Koliko vidim na drugim blogovima toliko si "kulturan" da druge nazivas krajnje nepristojnim izrazima. I ako si rec "posteno" napisao pod znakom navoda, pitam sve gradjane DA LI JE NESTO U POLITICI,KOJA SE SADA VODI KOD NAS, ISTA POSTENO.
    Stari Ribar
    p.s. MISLI O MENI STA HOCES. Ja znam da sve to sto sam do sada napisao to sam ucinio iz najboljih pobuda ne da Te vredjam vec da Te stavim pred iskjusenje da pokazes narodu da si vredan njihovog poverenja i da je moguca koalicija sa PNTK, ali sam se razocarao. U OSTALOM TO JE MOJ PROBLEM a ne Tvoj. Tebi i pored svega zelim sve najlepse, jer verujem da to bili trenuci Tvoje slabosti koje ima svaki covek.

    ОдговориИзбриши
  4. Ponovo si pokazala da ovakav podvig mozes da izvedes SAMO TI.Svaka cast.Sada se odmori,sacuvaj zdravlje.Borba za najveci podvig te tek ceka.Svi smo uz tebe.Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam za G17+, ali moram da iznesem jednu konstataciju da je anonimni stari ribar prisutan na mnogim blogovima i uvek filozofira iz najboljih namera.Cas hvali jedne, cas hvali druge.Verovatno je jos neopredeljen.

    ОдговориИзбриши
  6. Nikada nikoga na blogu nisam nazivao "krajnje nepristojnim izrazima", jer to nije moj stil, niti mi vaspitanje dozvoljava, niti bih to uradio zbog autora bloga (PNTK i Građanski krug)koje poštujem.
    Vi možete da mislite šta hoćete, ali nemojte neistinu javno da iznosite.
    Sa gđa Radmilom imam vrlo dobru ličnu komunikaciju, poruka je njoj upućena, ona zna zašto i na koga se odnosi, pa mislim da Vaša i moja komunikacija nije primerena ovom blogu i u nastavku je ne želim.

    ОдговориИзбриши
  7. Povodom Tihomorovog od 6.1.2010 u l2.08 pogledajte na blogu Laleta od 4.1.2010 komentar koji je objavljen 5.1.2010 u l6.19 (AKO GA U MEDJUVREMENU NIJE OBRISAO), AKO lALE NE OBJAVI NEKROLOG KOJI JE NAPISAO Stari Ribar i poslao Laletu da ga objavi.
    Toliko o istini da li neko nekog ne vredja.
    Stari Ribar

    ОдговориИзбриши
  8. Mislim da bi odlicna kampanja bila poput one u Deuchland u skorije vreme,pod nazivom"Nudimo vise"da zenski deo PULS-NTK pokaze svoje grudi na propagandnom posteru,posto im i tu nema premca koliko sam ja uocio.A kao veliki ljubitelj zenskih grudi,prvi bih bio uz vas.Mada i ovako ove "mikropolitiko-indijance"bijete.Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  9. Branko place za vama.....

    ОдговориИзбриши
  10. Gde si večeras u crkvi Radmila tvoj konkurent Ljubiša je bio sa narodom,možda se bratime dve crkve.Drustvo mu pravi Strahinja i Rade.

    ОдговориИзбриши
  11. Bravo sve cestitke. Pokazali ste da vredite.

    ОдговориИзбриши
  12. odgovor apisu od 06.01.2010.u 18,55
    bila je i cica iz kulture?

    ОдговориИзбриши
  13. Lokalni pokreti su budućnost u razvoju ove Srbije. Svim srcem želimo da pobedite, i povedete narod Krajine u pravcu prosperiteta i bolje budućnosti. Narode Krajine, vi najbolje znate ko će najbolje voditi vas i vašu opštinu. Zato glasajte za one koji će vam odgovarati ako nešto ne bude kako se sada prića. jer, partizacija je dovela Srbiju do činjenice na niko više ne odgovara za prokockane šanse da se bolje živi. Njih interesuje samo odanost centralama u Beograd.

    ОдговориИзбриши
  14. Molim Vas dajte spisak odbornickih kandidata sa kratkom biografijom.
    Srecni praznici.

    ОдговориИзбриши
  15. Lokalni pokreti nikako ne mogu da budu budućnost, osim ako Srbija i dalje namerava da bude nešto drugo u odnosu na ostale zemlje u Evropi kojoj, jel`te, težimo.
    To naravno ne znači da u situaciji kad lokalni odbori političkih stranaka nisu kvalitetni, ne bi trebalo glasati za neki pokret.
    Generalno, ja verujem da ako neko želi da se bavi politikom, to bi trebalo da radi kroz političke opcije koje su mu najbliže i onda ne bismo imali gomilu nekvalitetnih odbora.
    Ja želim PNTK-u svako dobro, da ako opet pobede, budu mnogo bolji nego što su bili, da pokušaju da se profilišu politički i pridruže političkoj stranci koja im je najbliža. To bi bilo dobro za sve.
    Nije tačno da lokalni odbori imaju obavezu da "slušaju centrale u Beogradu". To rade samo nesposobni, a centralama uopšte nije u interesu da im komanduju. Šta više, od toga gledaju da pobegnu i ratosiljaju se obaveze više.
    I, Radmila... manite se Rankića i kompanije.
    Ne stoje vam lepo.

    ОдговориИзбриши
  16. Hristos se rodi ! Ne znam zašto nema mog komentara ?

    ОдговориИзбриши
  17. Sta mislite zasto nema Novih i Starih radikala na blogovima?
    Pa ko zna od njih da upali kompijuter.

    ОдговориИзбриши
  18. Rimljani su se digli da obore Vas pridoslice u opstini Negotin. Da li znate gde su ziveli Rimljani na ovim prostorima?

    Mir Boziji Hristos se rodi!

    ОдговориИзбриши
  19. Ako vam vasa predsednica (hvala Bogu bivsa) nije do sad pokazala da ume da vodi jedan grad nece umeti ni od sad na dalje tako da nemojte mnogo da se nadate tome Radmila sada si proslost i tako ces i da ostanes ides u zaborav

    ОдговориИзбриши
  20. Rado nije prvi onaj ko je prvi,nego je prvi onaj ko je drugi,razmisli malo o tome...

    ОдговориИзбриши
  21. Kolega anonimni od 22:13 , da li znas sta su znakovi interpunkcije. Nisi cak ni morao da spomenes Radmilu, znali bi smo iz kog si tabora.Pa bar jedan zarez da si stavio, to se uci u osnovnoj skoli, cak i onoj u kojoj je tvoj predsednik magistrirao. :)

    ОдговориИзбриши