среда, 27. јануар 2010.

Поверење 3000 бирача

Изборна комисија општине Неготин прогласила је изборну листу Либерално демократска партија – РАДМИЛА ГЕРОВ.

Сакупили смо 1475, (нових) потписа, јер Изборна комисија није дозволила да 1473 грађана (који су нам претходно указали поверење) поново потпише нову Изборну листу. Нашу кандидатуру подржало је 3000 бирача.

Хвала свим грађанима који верују у нас. Још једном сте показали да имате храбрости, да се заједно супроставимо овом зачараном кругу, који прати локалне изборе заказане за 07. март.

Ваше поверење је наша обавеза да истрајемо. Још једном велико ХВАЛА.

19 коментара:

  1. Moli Boga da ti i ovo ponište, pa da sakupiš još par puta po toliko. Taman, dok se Žutogaćci i dalje premišljaju oko svoje liste, neće da preostane više niko od građana da ih podrži.

    ОдговориИзбриши
  2. Moj predlog je da nastavite sa prikupljanjem potpisa i da imate apsolutnu većinu.
    Nije isključeno da te biramo i na referendumu.

    ОдговориИзбриши
  3. Браво Радмила, све честитке од срца. Веома ме је обрадовало и сам назив изборне листе и КРУПНИМ СЛОВИМА твоје име. Овим си учинила 2 позитивне ствари: потврдила си да су људи уз тебе и ЛДП у Неготину не вреди ништа. Овце су за шишање увек биле. Срећан сам сто они више не постоје. Још једном, све честитке.

    ОдговориИзбриши
  4. Vi još malo pa ste mogli da sakupita potpise za republičke izbore. :)

    ОдговориИзбриши
  5. LDP u Negotinu mnogo vredi, još više u Srbiji, pa zar najveći dokaz nije činjenica skim idu u koaliciju.

    ОдговориИзбриши
  6. ČESTITAMO!!!
    ŽELIM VAM PUNO SREĆE I USPEHA NA IZBORIMA...
    ČIM JE VAŠU LISTU PODRŽALO 3000 GRAĐANA, TU VIŠE NEMA ŠTA DA SE PRIČA!

    ОдговориИзбриши
  7. Cestitamo na zavrsenom velikom poslu i zelimo,ako nam dopustite,da putem Vaseg bloga obavestimo gradjane opstine Negotin da se o aktivnostima SNS Negotin od nedavno mogu informisati na nasem sajtu.Adresa je www.snsnegotin.org.rs
    Hvala na ustupljenom prostoru!
    SNS Negotin

    ОдговориИзбриши
  8. Lale, nisi u pravu. žutokljunci ne žutogaćci, jedino ako u međuvremenu to nisu postali zbog 3000 potpisa.

    ОдговориИзбриши
  9. Pogledasmo sajt SNS,normalno nema mesta komentarima,zabranili im iz Beograda,cak i sajt je morao da ide na odobrenje u centralu.Kandidati za odbornike,stari uzas nista novo,strujomeri,podstanari ,nezaposleni i neudate ,svi u nadi za bolje sutra.Sad znam za koga da ne glasam.

    ОдговориИзбриши
  10. Nisan ni sumnjao u Vas i LDP, znao sam da će te ponovo sakupiti potpise, i bez prava na potpis građana koji su vas podržali prvi put, a sada u žestoku kampanju do pobede, nadam se dolasku Čede i velike tribine u Negotinu, pozdrav za sve iz LDP i PNTK_a

    ОдговориИзбриши
  11. Da li je tačno da Vas je uplašila vest, da Ljubiše Djordjevića neće biti na listi demokratske stranke, te da umesto tri put više glasova od demokratske stranke dobijete samo dva puta više glasova.

    ОдговориИзбриши
  12. Zasto forsirate PNTK kada ta stranka vise ne postoji

    ОдговориИзбриши
  13. Zašto se neko plaši nepostojećih stranaka, da li to znače do oni još manje postoje.

    ОдговориИзбриши
  14. dokle potpisi izbori dajte nam da radimo tople učionice hleba gladnima posle izbora ćemo da se hvalima ičestitamo .Dobra politika je kad imaš šta da jedeš svaki dan bardva puta.
    Draga moja Rado.

    ОдговориИзбриши
  15. nije 1473 nego 1443 je potpisalo listu prvi put

    ОдговориИзбриши
  16. cENJENI ADMINISTRATORI BLOGOVA ZASTO NIKO NE OBJAVLJUJE DA SU SVIM SKOLAMA POSLATI PAKETICI HUMANITARNI OD STRANE AKTUELNOG VLADARA. I TO, NIGDE DRUGDE NEGO SKOLAMA,OSNOVNIM NARAVNO. ZASTO CUTITE, KAZU DA JE TO DS FINANSIRAO GOSPODINE TADICU DA LI JE TO ISTINA MEDJUTIM PAKETICI SU ISTI KAO I PROSLE GODINE SA CASOPISIMA I KOJI NUDE BEZROJ ADRESA ZA DOPISIVANJE. GDE STE SAD, KOJI JE PRAZNIK BIO JUCE, PREDSEDNICE, SVETI SAVA, KAZU DA JE TO SKOLSKA SLAVA. NE DIRAJ NAM DECU PREDSEDNICE, NE PALI MOSTI SVETOG SAVE PO DRUGI PUT ONE JOS UVEK GORE...

    ОдговориИзбриши
  17. Nije tačno da PNTK ne postoji. Postoje obe partije, i LDP i PNTK. Niko nikog nije "preuzeo". Zašto smo zajedno? Zajedno smo jači.

    ОдговориИзбриши
  18. Naravno da nije tačno da PNTK ne postoji. Dobro je što postoji. Ali nije dobro što postoji Pokret "Živim za krajinu", koji je bukvalno opustošio Zaječar. Pogledajte samo oglase koliko se stanova prodaje u Zaječaru. Zna li iko koliko je dužan buxet Zaječara računajući gradsku upravu, ustanove i Direkciju za izgradnju. A Boško Ničić se šeta po svetu i tobož traži investitore. Koliko ih je do sada našao. Nijednog. Sačuvaj vas bože Boška Ničića

    ОдговориИзбриши