субота, 16. јануар 2010.

Одбијена жалба

Управни суд у Београду одбио је нашу жалбу.

У образложењу пресуде стоји да смо требали да упишемо „група грађана“ уз назив подносиоца изборне листе, као и да је седници изборне комисије присуствовало 9 чланова изборне комисије именованих решењем Привременог органа општине Неготин, од којих је 5 гласало „ЗА“.

Седници изборне комисије присуствовало је 10 чланова. Постоји потписана изјава од стране 5 чланова изборне комисије, да је присуствовало 10 чланова и да се гласало, 5 „ЗА“, 3 „ПРОТИВ“ и 2 „УЗДРЖАНА“.

У другим градовима није било потребно уписати „група грађана“. Ево примера тако потврђене листе http://www.zvezdara.com/download/Izbornalista3.pdf

Изборна комисија je данас донела Закључак по коме требамо да поступимо.

27 коментара:

  1. nismo pametni kako je moguce sve ovo. Imate kopiju te liste? Mozda ne bi bilo na odmet da to skenirate da svi pogledaju. Unapred hvala.

    ОдговориИзбриши
  2. Pa dobro,ne popustajte sad.Nemojte se predavati!

    ОдговориИзбриши
  3. Koliko sad ova presuda šteti PULS-u NTK ?

    ОдговориИзбриши
  4. Imate vremena da ponovo prikupite potpise i promenite naziv liste
    nemojte odustati bilo bi veoma dosadno u ovom gradu, kao i na izborima, i uopšte to ponavljanje i vraćanje miloševićeve stranke na stranice istorije, dosadno je to gledati ih ponovo, najlepše rečeno

    ОдговориИзбриши
  5. Nikad necemo odustati pa makar svi postali Rimljani od njih. Tu smo baar jedinstveni. Mi ne narucujemo nikakve ankete. Jedno od pitanja u telefonskoj je Za koga cete glasati ako Puls ntk ne bude bio na listi.Znaci oni su tako odlucili, ali nece im se ispuniti zelja. Kod demokrata su vec prevrati, pogledajte njihov sajt neam ih vise. Videli iz Beograda ko ih predstavlja. Nema odustajanja, do kraja do pobede.

    ОдговориИзбриши
  6. Šta vam je naloženo od strane izborne komisije?

    ОдговориИзбриши
  7. Nista idemo ponovo sakupljanje potpisa.I opet ce te sakupiti po drugi put pre nego oni jednom.Birokratska zavrzlama nije prepreka da se pobedi.

    ОдговориИзбриши
  8. Nas narod kaze: ,,Ko drugome jamu kopa sam u nju upada``Neki ljudi uce na tudjim greskama a neki na svojim sudstvo i politika nikad zajedno cena se placa na reizboru. Idemo jos jednom jos bolje, samo kazite kad. Nasi potpisi su samo vasi.

    ОдговориИзбриши
  9. Ili da pojačate koaliciju sa nekim koga će teže da zajebavaju u Beogradu. Vama izgleda treba tim pravnika da bi se izborili sa DS-om i dobijete makar mogućnost da na izborima učestvujete. :)

    ОдговориИзбриши
  10. Pa Radmila je pojacana sa Acom Ilicem.Badava su pregovori sa Vidanovicevom kad mu ROCU uzima stranku.Sledeci korak je pritvor predsednice zbog mahinacija koje je pravila u njenom mandatu.Zar to do sada niste shvatili.

    ОдговориИзбриши
  11. Verujem da će i ovoga puta IQ da pobedi
    sirovu snagu !
    Jednostavno, tako MORA da bude.

    ОдговориИзбриши
  12. Морам да признам да ми ова ситуација са Изборном комисијом није баш најјаснија. Чак ни званично образложење које је написано на Блогу. Уз извињење уколико нисам баш добро савладао градиво из Закона о локалним изборима.
    Дакле, идемо редом :
    " У образложењу пресуде стоји да...је седници изборне комисије присуствовало 9 чланова изборне комисије именованих решењем Привременог органа општине Неготин, од којих је 5 гласало „ЗА“.
    А затим, иде тврдња домаћина Блога, односно, ПНТК:
    "Седници изборне комисије присуствовало је 10 чланова. Постоји потписана изјава од стране 5 чланова изборне комисије, да је присуствовало 10 чланова и да се гласало, 5 „ЗА“, 3 „ПРОТИВ“ и 2 „УЗДРЖАНА“.
    Дакле, мени би било логично, да је неко решење потписала комплетна комисија, односно сви чланови, чиме би се и утврдило колико је чланова било присутно.
    А пошто то није тако и пошто се у пресуди тврди да је седници присуствовало само деветоро чланова комисије, логично би ми било да и тада већина буду, условно речено, "ваши" чланови, односно из ПНТК и СРС, јер и сами кажете да имате потписану изјаву петоро чланова о броју пристних чланова.
    Овако, испада да се Управни суд у Београду игра својим кредибилитетом.

    ОдговориИзбриши
  13. Поздрав пријатељима из ПУЛС ПНТК.
    Покрет за Краљево

    ОдговориИзбриши
  14. Nemojte uvek u drugima da trazite krivce, saberite se priznajte gresku i krenite ponovo da prikupljate potpise. Nije nista strasno.

    ОдговориИзбриши
  15. Mozda necete biti jedini koji ponovo prikupljaju potpise. Izgleda da su svi koji su jurili za bojem 1 napravili gresku u koracima.

    ОдговориИзбриши
  16. Aca Roculj nije clan SNS ali jeste Sinisa Matovic koji je na listi za odbornike SNS,a do juce je bio presednik DSS.

    ОдговориИзбриши
  17. Prvo:
    Aleksasndar Ilic JESTE clan SNS.
    100% provereno!
    Drugo:
    potpise ce skupljati i PNTK i DS, tu nema nikakve dileme. Neko ce to badava raditi, samo sto to jos uvek ne znam. Tu mislim na DS, jer verovatno nece dobiti saglasnost kako god da mi se zove lista.
    Ako se pak, ipak desi, da dobiju saglasnost i bude ih predvodila sadasnja kamarila, zapamtite:
    na izborima u Negotinu pocinje sunovrat Demokratske stranke.
    DS-u sve ovo nije trebalo, ma ni delic toga, ali zedj je zedj.....

    ОдговориИзбриши
  18. Lj.Dj. je zasluzio da ostane na celu DS sad kad im nije potreban hoce da ga menjaju i to njeovi prijatelji s kojima je sedeo drukase ga u Bg. Ostani LJ.Dj. ne daj im sad presto bori se potreban si nam

    ОдговориИзбриши
  19. Dobro, jel potpisana ta nova koalicija koju toliko željno očekujem? :)

    ОдговориИзбриши
  20. Potpise ce sakupljati LDP i PNTK od sutra kad naprave koaliciju i to je pocetak kraja i DS i SPS u Negotinu ,a mozda i sire.

    ОдговориИзбриши
  21. Po cemu potreban? Niste vi upoznati, njegovim prljavim igrama. To je monopolista, koji se pravi fin, ulaze 2 dinara, navodno dobrovoljac, da bi sutra dobio odsvaka 2, po 2000 dinara. Niste vi upoznati sa slavnim, "dobronamernim" nasim predsednikom, ali upamtite ove moje reci, pa cemo pricati nekada o ovome, posto sad niko nece da vidi njegove blatnjave igre. Ja stvarno mislim, da covek, da bi vodio nesto, treba da bude, pored ucenog i jako umno sposoban covek sa stvarnim i pravim shvatanjima zivota. Covek koji se bavi raznim dilovima, za mene je sve drugo, nego pravi vodja.Nek je sa srecom DS-u, al pomoci nema u ovakvim situacijama, tu moze samo Tadic da promeni situaciju. A Radmila bi stvarno trebala da nam da pravo objasnjenje, ko je koliko kriv, za sve te dogadjaje, i zasto je sve tako, sa dokazima. Ovako mi se osecamo stvarno prevarenim,kako sa jedne, tako sa druge strane.

    ОдговориИзбриши
  22. Kako to da S.M. promeni stranku? Verovatno je poslusao onog koji ga je doveo u JKP Badnjevo, a potom bez konkursa prebacio na Djerdap.Ne moze nista bez dozvole.Malo im je sto su unistili DSS, sad hoce da naprave haos u SNS.Sve im je malo.

    ОдговориИзбриши
  23. E, to sam hteo da čujem, Sad imam za koga stvarno da navijam.

    ОдговориИзбриши
  24. Kisni verujem da ces da se radujes i kad posle izbora sklopite koaliciju sa Boskovim pokretom?!

    ОдговориИзбриши