понедељак, 18. јануар 2010.

Повучена изборна листа

Јуче нам је Изборна комисија општине Неготин доставила Закључак, по коме, требамо да у року од 48 часова, исправимо обрасце ЛИ-ОН-1 (потписи бирача) и ЛИ-ОН-7 (изборна листа).

На свим обрасцима потребним за кандидовањe уписује се назив подносиоца изборне листе. Ако на ова два, треба да стоји „група грађана”, зашто се онда не тражи измена свих образацa, када и на њима треба то исто да буде уписано? Да ли је то случајни пропуст Изборне комисије да напише да треба исправити све обрасце или нешто друго, не знамо.

Шта би се десило да исправимо ова два, а остале не? Да ли би листа била призната или не? Шта би се десило да исправимо све обрасце, кад они то нису тражили? Да ли би тада листа била призната или не?

Шта ако се након тога, поново, појави приговор бирача? Како би одлучио надлежни суд, ако дође до жалбе у том случају? Требамо ли поново да размишљамо о томе колико чланова Изборне комисије је било присутно?

Не желећи да размишљамо о томе, шта би било кад би било, данас смо повукли изборну листу “Пулс НТК – РАДМИЛА ГЕРОВ“ са захтевом да нам се врати документација коју смо предали уз Изборну листу.

Неке политичке партије желе да нам онемогуће учешће на изборима. То задовољство им нећемо пружити.

9 коментара:

  1. "Не желећи да размишљамо о томе, шта би било кад би било, данас смо повукли изборну листу “Пулс НТК – РАДМИЛА ГЕРОВ“ са захтевом да нам се врати документација коју смо предали уз Изборну листу."
    Preuzimajući ovaj zaključak sa posta, zapravo sam želela da Vas zamolim za informaciju o koracima koje bi trebalo da preduzmete, kako biste, do februarskog isteka termina za konačnu predaju liste, obezbedili učešće na vanrednim izborima u martu. Ima li koalicije sa nekom od stranaka i kako objašnjavate da je do sada obnarodovana samo jedna lista /SNS/, iako se zna da je zainteresovanih učesnika, stranaka i koalicija, za učešće u lokalnoj vlasti daleko više. Zahvaljujem !

    ОдговориИзбриши
  2. Dobro, hoće li zvanično da se ovde pojavi informacija o koaliciji sa LDP-om ili neće?

    ОдговориИзбриши
  3. Ma pravi koaliciju sa Cedom i razbi lokalne paparace.

    ОдговориИзбриши
  4. Ova koalicija ima besplatan sajt od mene ako želi.
    Znaju kako i gde da me nađu.

    ОдговориИзбриши
  5. Nego, kad bi se priključio i Građanski krug... to bi bila zaista idealna kombinacija po meni.
    Da li postoji takva mogućnost?

    ОдговориИзбриши
  6. To mi lici na BRAK ILI PROPAST.

    ОдговориИзбриши
  7. Možda je zaista došlo vreme da se stegnu moooooda,zagrize i jednom zauvek vidimo filistrima i raznim farisejima,leđa,šutom u dupe na izborima.NEDAM GRAD,onima koji su sišli sa planine!!

    ОдговориИзбриши
  8. Pa ko je to u gradjanskom krugu? Sta je to,kruzok tri mislilaca sa koji zavrsise fakultete i vise skole za tri meseca.?

    ОдговориИзбриши
  9. Bravo Radmila, LDP i vi do pobede, večeras u 22:30h na TV ZAJEČAR, konferencija za novinare PNTK i LDP

    ОдговориИзбриши