субота, 20. фебруар 2010.

Договор за будућност - За корак испред!

  • Шанса, а не милостиња!
  • Брже и квалитетније здравство!
  • Пензија, а не милостиња! 
  • Солидарност: Договор за будућност!

18 коментара:

  1. O cemu Vi pricate?Ko o cemu k.rv. o postenju a Crnogorci o cojstvu i junastvu.Pa imali ste visegodisnju priliku i sta?Pa normalno NISTA.Ali sada je kampanja i sve mozete ,hocete,zelite a u stvari radi se samo o pukoj vlasti u koju ste vise godina ucestvovali i pokazali Nama vasim ovcama za sisanje kako ste zaustavili kao lokalna i,,postena,,stranka iliti pokret(samo ne znam koga to pokrecete ili ko vas pokrece ili sta vas sem novca,moci i pohlepe pokrece)zaustavili privatizacije u vasoj vladavini(INEX uzor,poljotehna,hladnjaca,pekara,mlekara,klanica...itd.)Pogledajte nasta vam lici obdaniste i za koju crkavicu tamo rade ljudi,u Opstinskoj upravi su takodje plate radnika koji nisu na Vasoj listi pa zbog toga ne dobijaju stimulaciju takodje bedne,jer ste stimulacije podelili Vasim poltronima i poslusnicima a ostale sa sedmim stepenom spustili u cetvrti.zaposlili ste Vase clanove njih oko sedamdesetak a istovremeno oterali batinama potencijalne kupce Krajina vina i vino popili sami...Pa dokle vise bre!Imate li dusu?Najbolje bi bilo za sve nas da uopste ne predjete cenzus i odete u zaborav jer ste se smucili i Bogu i narodu!Tuzno,tuzno,tuzno i ruzno...Ali ipak mislim da Narod nije tako slep idace Vas ovog puta prezreti,jer ako i sada udjete u vlast,to je definitivan kraj i vise ne mozemo uhvatiti prikljucak sa majkom Srbijom jer ste i samo svesni da se vasa moc,uticaj ipoliticko delovanje zavrsava do Klokocevca,Salasa i Brze Palanke...a Negotinu je priznacete ipak potrebno malo vise.

    ОдговориИзбриши
  2. Uteha za sve postene gradjane je cinjeni da vide ko kako radi, ali smo sada stavljeni u situciju, da su se "ošišane ovce" pretvorile u "pse lutalice" koji samo znaju da laju, jer nikada u životu ništa drugo nisu ni znali.
    Lajte ali ostaje istorijska cinjenica ko je bio predsednik Opštine Negotin za vreme koga je uradjena kišna i fekalna kanalizacija i centralna zona grada i jos mnogo što neko nema hrabrosti da prizna. Ali za to ume dobro da "laje". Šta će te uvek je bilo i biće nezadovoljnih i njima je uvek neko drugi kriv a ne on sam što nije našo sebe i nije uspeo u životu.

    ОдговориИзбриши
  3. RADO,KOLIKO TI DIMNJAKA RADE OD KAD SI BILA NA VLASTI?TO JE ZA HVALU,A NE BETONI I KANALIZACIJE!TO STO JE URADJENO JE LEPO I JA POZDRAVLJAM,ALI NIJE NAJBITNIJE ZA NAS GRAD!IMAS LI NESTO NOVO DA NAM PONUDIS TI I TVOJI SARADNICI,A EKIPA TI JE LOSA,DA ZNAS! PA KAD VIDIM ONOG MICU-HEMU,MOMENTALNO IZGUBIM VOLJU I SIMPATIJU KOJU IMAM O TEBI!

    ОдговориИзбриши
  4. Anonimnoj osobi u 22.58
    Decaci su ti po ko zna koji put pokazali da su svesni tvojih provokacija, kao i tebi slicnih. Zar ne misliš da je vreme da ih ostaviš na miru.
    P.s. Samo da znaš, nadje se po neki penzioner koji zna da barata sa kompjuterom. Savet oladi i odmori se. Na selu se zna kad pas prestane da laje - gazda ga otera. A pas može da prestane da laje i kada gazdi više nije potreban!.

    ОдговориИзбриши
  5. Pitajte ministre za te fabrike, i ovo je Srbija, pitajte ih kad ce put da nam urade,pa da onda mozda i dodje neki investitor, pitajte B.M, on je direktor industrijske zone kod Prahova vec godinama unazad. Sad u kampanji kaze dovesce investitore, gle cuda!

    ОдговориИзбриши
  6. Zašto 7.3.2010.g. treba zaokružiti broj 5.

    Ovih dana svedoci smo da mnogi ministri obilaze Negotin i obećavaju "brdo para" ako se glasa za njihovu stranku.
    Jedino nema funkcionera LDP. Zašto?
    Znaju oni da njihovo prisustvo nije potrebo da bi Radmila Gerov, kao nosilac liste i kandidat5i LDP imaju ogromnu podršku gradjana i da će, bez njihove pomoći, pobediti. Zašto? Narod je uz njih. Oni ne obecavaju "brdo para" već iza njih stoje rezultati rada koje većina nas vidi, a to je dovoljan razlog da većina nas 7.3.2010.g. zaokruži broj 5.
    Pogledaj te njihov blog. To je blog bez uvreda i koji pruža svakom da kaže šta misli, samo pod jednim uslovom, a to je da nikog ne vredja i ne omalovažava. Ako vam to nije dovoljno onda glasaj te po svojoj savesti i uverenju.
    Zašto sam ovo napisao?
    Ovih dana beše u posetu našoj opštini i tom prilikom na TV Krajina reče: samo dobri projekti mogu da se nadaju da dobiju sredstva iz programa Evropske inicijative vezane za reku Dunav.
    Na moju žalost ljudi sa liste broj 5 LDP-Radmila Gerov nisu nas upoznali sa koliko su projekata učestvovali i koliko dobili sredstava i za koje projekte, da bi to svi znali. Ja takodje ne znam ali verujem da ih je bilo dosta.
    Čovek često komentariše o nečemu o čemu nije dovoljno ili nikako upoznat, a možda sam i ja jedan od njih.
    Ali to me ne će sprečiti da zaokružim broj 5.
    Penzioner iz Negortina

    ОдговориИзбриши
  7. Пензионерски подржавам све што сте рекли.Ту нисте ви написали али су се мени смучили ти министри који долазе овде да подрже политичке учеснике кампање. Просто сам изненађена количином и добром вољом њиховом и ипак ме мучи питање од кад смо ми у Неготину важни Србији После избора одмах следи заборав и све остало. Бирам као просветар одличан 5, седмог марта. "Добростојећа" и неострашћена пензионерка.

    ОдговориИзбриши
  8. Veruj Te mi na rec potovana koleginice u 15.o5
    Tekst sam Zaista JA NAPISAO.
    Ja sam autor Programa razvoja Opstine Negotin u 5 tacaka koji objavljen na ovom blogu. Poslednju 5 tacku napisao sam danas. Nisam je omaskom potpisao. Inace prve 4 potpisao sam sa
    Gradjanin koji ne zeli da bude afirmisan.
    Inace nisam clan LDP, jer sam od kada znam za sebe prvo bio clan KPJ,SKJ,SKS I SPS sto cu ostati do kraja zivota, a sada imam vise 70 a manje od 8o godina. To sto baratam sa kompjuterom je samo znak da mi "kefalo" jos radi.

    ОдговориИзбриши
  9. Niste vi penzioneri prioritet, uzivajte u svojoj penziji, klimajte glavom svim lidercicima "kombi" politickih stranaka... Navikli ste to kod komunjara, sada kod tzv. demokrata...vama su dobri i Ceda , gerovka, Babtisti...i ostali hostapleri...Pustite nas mlade da mi odlucujemo o svojoj buducnosti...NAPREDNJACI ce srediti Negotin!!!!!Pandurovic i Videnovic su perspektiva sa vizijom u Negotinu...

    ОдговориИзбриши
  10. Нисмо се ми разумели, верујем да сте аутор Програма и то је у реду, али ја слободно написах да су ми се смучили министри који нас обилазе кад им требају гласови за странке, и то је мој став и виђење свега, а била сам слободна да га додам на Ваше речи. Сада смо се разумели онако ко добри стари суграђани а можда се и знамо. Мало сам млађа од Вас, али слично мислимо. Поздрављам Вашу искреност .

    ОдговориИзбриши
  11. Ako su Videnovic i Pandurovic tvoja perspektiva sa vizijom za negotin i ako si stvarno mlad čovek ja te iskreno žalim. ta stranka je ok ali ovi o kojima pričaš su promašeni slučaj nepismeni i totalno ne zaslužuju da vode stranku koja ima obrazovane ljude u svojim redovima. zbog njih i neće nas nekolicina da glasamo za sns 7 marta. Ma idi čoveče baš si smešan Pandurović i videnović perspektiva ,ajde ovaj drugi ume i da kaže ponešto a pandurovic , bio smešan dok je sedeo za skupštinskom govornicom. on perspektiva? neću bre više ni da čitam ove gluposti. Šteta što oni nedaju da im se piše ovako normalno, pa bi im se baš predstavio i reko ko sam i da nisu ništa posebno ja naginjem Tomi, ali samo ako provetri stranku u našem gradu. do tad ništa.

    ОдговориИзбриши
  12. Naprednjaci pokazuju svoj stav kritikujuci vlast u kojoj su i sami ucestvovali, gospodja Vasic govori o javnosti rada, jos samo nedostaje da kaze da je bila favorit Srpske radikalne stranke tada za direktora Doma kulture ili biblioteke. I to je bila najozbiljnija namera tadasnnjih radikala. Zna se da u koaliciji ne mozete da odlucujete na resenja koalicionog partnera , tako ej isto bilo i sa gospodjom Kulen

    ОдговориИзбриши
  13. Поштовани блогери,

    После извесног времена отворили смо наш блог, „СПС Неготин“, с намером да наше грађанство упознамо с нашим програмом и тиме укључимо у предизборну активност, за 7. март 2010. године. Као што је познато, ми не желимо да водимо испразне полемике, које су углавном испуњене мржњом, нетолерантношћу, некултуром, него да водимо нормалан, аргументован дијалог, како бисмо дошли до што бољих предлога и решења за опоравак Неготина и Крајине и за што успешнији развој. Рачунамо на вашу сарадњу. У то име вас срдачно поздрављамо и захваљујемо. Добро дошли на наш блог.

    ОдговориИзбриши
  14. Koliko demagogije ima u ovome sto piste da je vas program. Prvo, ovo je jedan flajer za republicke e ne lokalne izbore. Kako mislite vi onda sa decentralizacijom za koju se sada zalazete tako zadusno da uticete na kako rekoste penzije a ne milostinja? Zar sa vasom loklanom vlascu mozete da utice na penzioni fond republike? Isto to vazi i za zdravstvo. Kako cete vi na takav nacin delovanja da sprovedete te reforme u zdravstvu za koje pisete?
    Ovo sto ste u ovome napisali je samo bacanje prasine u oci ljudima i koristi se samo za jednokrtatnu izbornu kampanju a svesni ste da se ama bas nicega sto ste tu napisali necete zalagati niti cete moci to da ostvarite.

    ОдговориИзбриши
  15. То је ваше мишљење, то значи да ви желите да остане овако како јесте, наравно да је пензиони фонд државно питање, здравство полако прелази у локалну самоуправу. Ми можемо да искажемо наше мишљење, не можемо да кажемо да ћемо два пута боље, то препуштамо онима који су организовали државу свих ових година да вам кажу.

    ОдговориИзбриши
  16. Ne, nismo se razumeli. Naravno da ne zelim da tako ostane, ali mi se ne svidja da se to pokazuje kroz lokalne izbore, jer je to bacanje prasine u oci ljudima. Vise bih voleo da vidim sta vi konkretno nudite na lokalu i da se ostavite praznih fraza visokodrzavne politike. Jos je samo trebalo da u vasem "programu" spomenete Kosovo i onda bi bio kompletan.

    ОдговориИзбриши
  17. Ово јесте заједничка тежња свих нас, није ово фраза и јасно је да ми ту не можемо много да учинимо, али иницијативом, предлозима можда и можемо нешто да променимо. Ми у локалу, јасно је да не можемо да кројимо државну политику као ни странке као и остале странке, али је наш циљ децентрализација. Не желимо да умањујемо таксе монополистичким фирмам у Србији да би новац остао у Београду. Пример је трафостаница која треба да се изгради а коју треба да финансирају по пола општина и електродистрибуција. Да ли онда и струју напалћује пола општина пола електродистрибуција. Неготин је имао некакав ритам развоја, добру сарадњу са Београдом што се тиче пројеката, сад наравно то наши министри неће да кажу. Неће да кажу да су спортски терени изграђени потписивањем уговора са Министарством спорта, неће да кажу а је Установу за омладину и спорт подржало Министарство спорта, а сад је владари укинули. Неће да кажу да је споразум о отварању граничног прелаза потписан још пре две године. Неће да кажу наши лидери да се тај гранични прелаз отвара још од 96. Анегдота непроверена , прича да су се срели два Јуловца и један другог питали шта има . Овај му каже ево отварамо гранични прелаз, а овај други му је одговрио па зар га не отварасмо и 96-97.

    ОдговориИзбриши
  18. Ovaj komentar sam pustio na blog SPS, pa kako bi se obezbedio u slucaju da ga ne objave , pustam ga i ovde:
    >>Ma daj SPS da izvuce iz socijale, pa vi ste ti koji ste upravo ovaj narod tokom 90 tih doveli do socijale, kakva ironija. Ma nekako bih progutao kosku da su u vasim redovima neki novi ljudi, ali sa ovim naftalin facama sigurno ste tropa!<<

    ОдговориИзбриши