понедељак, 22. март 2010.

Конститутивна седница 07.априла

На вечерас одржаној седници Привременог органа донете су следеће Одлуке:

1. За „Сусрете села” додатно издвојено 240.000 динара

2. КУД-у из Буковча опредељено 235.000 динара, за трошкове превоза, ради гостовања у Бечу

3. Са Avala Public Konsalting фирмом из Београда, склопљен Уговор о Пословно-Техничкој сарадњи, око промовисања општине Неготин из области туризма, ауто спорта и довођења инвеститора из области ауто индустрије на износ од 295.000 динара

4. Разрешен и именован Управни и надзорни одбор Центра за социјални рад. За нове чланове испред оснивача именовани су: Петар Хаџимилић, Живорад Кољевић и Војка Крстојкић (управни одбор) и Владица Илић и Бобана Алексић (надзорни одбор).

По речима председника Привременог органа, прва Конститутивна седница СО Неготин биће заказана за 07.април.

3 коментара:

  1. Анониман23. март 2010. 09:52

    Koga više interesuje šta radi Privremeni organ.
    Izbori su okončani. Rezultat se zna. Neka o tome povedu računa oni koji će sastavljati budžet.
    Vaš zadatak je da osmisli Te da ovaj blog živi sa jasnom koncepcijom: naziv i koji su prioriteti do sleedećih izbora!?
    Dve godine brzo će proči.
    Miša

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман23. март 2010. 20:09

    Otkad se konstitutivna sednica yakazuje pre nego sto Izborna komisija zavrsi svoj posao.Naime,Izborna komisija treba da izda uverenja odbornicima koji ce konstituisati novu skupstinsku vecinu.Do danas IK nije odrzala nijednu sednicu po ovom pitanju,a rok za dostavljanje predloga,cini mi se,istice sutra.O cemu se radi,odnosno,gde je zapelo,ocekujem da se vec sutra o tome pocne da prica.Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  3. У години када обележава 130 година од оснивања и 21 годину од обнављања свог рада, Народна радикална странка је у духу Православне, Хришћанске традиције и овог 12. фебруара, заједно са својим гостима и пријатељима прославила своју Красну Славу - Св. три Јерарха. У оквиру Програма обележавања великих јубилеја, прваци Народне радилане странке Неготинске крајине, у историјском осврту, указали су на национални државотворни значај НРС, најстарије и најзначајније странке у историји српског парламентаризма.

    ОдговориИзбриши