четвртак, 4. март 2010.

СКАНДАЛ

Привремени орган је данас у 15 часова, гласовима чланова СПС и ДС, сменио чланове сталног састава Изборне комисије општине Неготин која су именована испред ПНТК и именовао по једног члана испред ДС и СПС, упркос упозорењу нашег члана Привременог органа Радмиле Геров да рок који је ПНТК добио од Министарства за државну управу и локалну самоуправу за пререгистрацију странке није истекао и да је таква одлука супротна Закону.
Следи жалба надлежном Суду.
Да ли је негде у Србији изборна комисија мењана уочи самог одржавања избора? Да ли ће избори бити регуларни?

12 коментара:

  1. Анониман4. март 2010. 18:17

    Gospodjo Gerov
    Sada je važno da samo hladne glave i dostojanstveno postupate.
    Šta god da rade NJIMA ĆE SE OBITI O GLAVU.
    To je reakcija na pitanja koje Čeda postavlja u Skupštini RS. Još jedno pitanje bi će sasvim dovoljno.
    ŠTA GOD DA URADE NE ĆE MOĆI DA SPREČE VOLJU NARODA.
    Prijatelj

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман4. март 2010. 18:20

    To je UVOD U IZBORNU KRAĐU, zar ne??
    Teška svađa se desila u vrhu DS u Beogradu?.Mislim da neko preko Lj.Dj. na ovaj način uzvraća udarac. Taj neko je dobio ogroman novac za razbijanje DS i to se manje-više zna...
    Negotinske prilike su samo zgodna prilika da se s tim poslom odpočne...
    E, moji žutaći....
    "....dole se mora, o mora se, zar ne...?

    ОдговориИзбриши
  3. Pa kad u Negotinu nije bio 5. oktobar (kako je to volšebno otkrio Vuk) onda neka bude 7. mart. Šta drugo? Kada se čačkaju treba im dati to što uporno traže.

    ОдговориИзбриши
  4. Za one koji nisu znali tri tima DS vec mesec dana zive i rade u Negotinu kampanju.Dva su iz Nisa i jedan iz Sabca,ali to nije nista lokalni se nepitaju nista samo im dali da lepe plakate.Cak i sekretarice dovedene izNisa jer se ove nejavljaju na tel kulturno.
    Na pitanje ,pa ako i pobede ko ce voditi Negotin kad su sve oni radili odgovor je :Dovescemo ljude i za to.U prevodu zaposlicemo dir.i menadzere iz Nisa i Sapca.Lokalci iz DS poludeli nista ih nepitaju samo im naredjuju sta da rade i u koje selo da idu ,sramota.

    ОдговориИзбриши
  5. Naravno da ce gradjani nase opstine da zaokruze broj 5 i izaberu Radmilu Gerov kao buduceg predsednika. To je vec dokazano delima, nacinom rukovodjenja opstinom, inteligencijom i obrazovanjem!
    Rezultati se vide, odredjeni elan za jos vise planirane ciljeve postoji, i narod to vidi i oseca.
    Nepismenost i Ljubise i Milana, bacile su veliki podsmeh i na DS i na SPS, sto uvidjaju cak i njihovi clanovi sto ce najverovatnije dovesti do potpunog debakla ove dve politicke opcije!
    Jednostvano narod to mora reci na izborima, da Sojica i Kursadziju zeli na tv-u u seriji Bela ladja i Grand paradi, ali nikako u skupstinskoj sali opstine Negotin!
    Negotin je grad, kulturan i prosvecen i ne sme biti degradiran neobrazovanim , neodmerenim i u svoju korist ambicioznim ljudima!
    Negotinci na predstojecim izborima sigurno polazete odlicnim uspehom, ukoliko je vas odgovor redni broj 5, tj. lista LDP-Radmila Gerov!!!!!

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман4. март 2010. 23:32

    Poruka za gospodju Gerov i dečke/blogere/
    Završno veće VELIČANSTVENO I NA TV SALAŠ i na TV ZAJEČAR.
    DEČKI dobili ste PRIZNANJE od najačih blogera iz Bora da ste posao odradili MAESTRALNO. Ja im se pridružujem.
    I ako postoji mogućnost da se izboeri proglase neregularnim, mislim da defile najvažnijih političara Srbije ne će dozvoliti njihovu blamažu i da će neko povući ručnu, SVE OSTALO JE U NAŠIM RUKAMA.
    STARI RIBAR, ONAJ KOJI NE ŽELI DA BUDE AFIRMISAN,PRIJATELJ,T......... ,anoniman I više ne znam kako sam se sve predstavljao.

    ОдговориИзбриши
  7. Sta je bilo ? Zasto ste se toliko uplasili, kad ste toliko dobri! Gubite sigurno i to je kraj nestacete sa politicke scene.

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман5. март 2010. 01:08

    Bas me je interesovalo da li cete da objavljujete komentare posle nastupanja izborne tisine. Kako sam i pretpostavljao vas se bas ne tice da to postujete.

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман5. март 2010. 07:30

    Po prvi put ne dobismo pozive za glasanje !!!!!! Da li da izadjemo ili ne !!! I Sekspir bi se ponovo zapitao!!!!!! Moji prijatelji kazu kad nemam poziv necu ni da izadjem. Ajd sad ubedi nekoga da to nije dobro!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман5. март 2010. 07:40

    Da li ste vi svesni da menjanje izborne komisije sada znači izbornu kradju i to goru nego u vreme Miloševića. Postavili za sekretara IK onog klinca Žiću, on jadan nema blage veze sa životom, bruka za struku, to mu je prvo radno mesto, pre toga je bio pripravnik u sudu, a kakav je pripravnik bio govori činjenica da nisu hteli da ga zadrže u sudu. Ne znam šta će biti, ali plašim se, jer do sad sam mislio da je Ljubiša Djordjević samo glup, sad vidim i da je lud.

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман8. март 2010. 17:40

    Gde su i negativni komentari?
    To je razlog zbog koga je izgubila Gospodja!

    ОдговориИзбриши