субота, 19. децембар 2009.

„Да покушамо још једном“

Петнаеста седница Пивременог органа уместо у 16 часова, и ако је постојао кворум, започела је у 16.30 часова. Разлог – чекало се да дође члан ДС-а.

На почетку седнице, чланови ПНТК и СРС, тражили су да се ова седница одложи, или да се повуку све тачке предложеног дневног реда, и да се одмах одржи друга седница на којој би се утврдио предлог захтева политичким странкама распуштене скупштине, да доставе предлоге за чланове изборне комисије, обзиром да је Окружни суд поништио Решење о именовању изборне комисије. То чланови ДС и СПС нису прихватили, већ су допунили дневни ред ове седнице са још неколико тачака. Њима се не жури. Није их поколебало ни упозорење да се због непостојања изборне комисије крши и одлука о расписивању избора и да је то кривично дело.

На петнаестој седници између осталог донете су следеће одлуке:

 • о локалним комуналним таксама,
 • издвојено је 722.903 динара за МЗ Мокрање, 288.130 динара за МЗ Шаркамен, 121.700 динара за МЗ Александровац, 65.000 динара за МЗ Самариновац, 45.800 динара за МЗ Ковилово (како ће се изводити грађевински радови у зимском периоду познато је само члановима ДС и СПС),
 • прво је поништена, а потом поново дата, сагласност за покретање јавне набавке поправке пута вредности 2.200.000 динара за МЗ Штубик,
 • дали су сагласност и на „нове намете“ кроз Одлуку о висини накнаде за употребу општинских путева (овом одлуком сада нису обухваћени пољопривредници који имају њиве поред пута, о чему смо већ писали у делу Одлуке једне обичне коалиције Привременог органа),
 • изгласан је и буџет за наредну годину, а како нам сами рекоше, веома брзо ће се радити и ребаланс тек донетог буџета.

Око 17.30, по завршетку седнице, председник је рекао да сачекамо једно пола сата, како би се коалициона већина договорила о изборној комисији, а да затим одржимо наредну седницу, након које би био упућен захтев политичким странкама за доставу предлога.

Чекању никад краја. Договори трају, време пролази. Долази Страхиња Ћирић и одлази код председника. Председник излази из зграде општине. Прође и сат времена. Још увек немају договор. У једном тренутку у малу салу улази секретар Привременог органа, видно узнемирена, и каже да ће поднети оставку. Извређао је Страхиња. Славица брзо зове Уруковића и прича му шта се десило. Потом у зграду општине долази и адвокат Зоран Мијовић и начелник општинске управе Ружица Милановић. Председник се не знамо кад поново вратио.

Пролазе сати у чекању. У малој сали чује се вика из председникове канцеларије. Препознатљив глас Страхиње Ћирића. Вика траје и траје и траје... Сами нам рекоше да су чак и псовке слушали од Страхиње. Одржа им свима лекцију како само полиција може одатле да га помери. Страхиња говори Славици да поново зове Уруковића. Она зове. После неког времена долази и Уруковић.

Након четири сата чекања, слушања свега и свачега (непристојно је да те речи које су међусобно размењивали и објавимо) и њихових консултација са свима које смо поменули да су били у згради, у 21.30 часова, одржана је нова седница Привременог органа. Пре тога неки попише таблете за умирење, један од чланова коалиције нам рече „да покушамо још једном“.

На тој седници настављена је пракса доношења незаконитих одлука. Прва тачка дневног реда била је разматрање предлога Одлуке о образовању изборне комисије општине Неготин у сталном саставу, а друга Одлука о образовању изборне комисије општине Неготин у сталном саставу. Од кад се то гласа и за предлог одлуке и за одлуку? To je питање за коалиционе партнере и правни тим који је овако нешто за четири сата саставио.
Члан 14. Закона о локалним изборима за њих не важи. Не важи ни образложење пресуде Окружног суда. Као што и сами видите изборна комисија, по њиховој одлуци, нема чак ни председника (члан 14. Закона каже, комисија има председника и најмање 6 чланова). Одлука нема образложење. Сама чињеница, да Одлука каже да ће политичке странке у року од 24 часа од пријема захтева дати предлоге, јасно говори да то може да буде и за месец или два.

Узалуд су била упозорења Радмиле Геров и Мирка Максимовића да ни ово није у складу са Законом. Три подигнуте руке изгласале су ову Одлуку.

Данас ПНТК није добио захтеве да достави своје предлоге. Општина Неготин захваљујући ДС и СПС нема изборну комисију. ДС и СПС чине све да се избори не одрже или буду поништени.

33 коментара:

 1. Dali namerno ali prezime Strahinje se stalno pise Tirit.Opet je on mirodjija svega,verovatno je bio pijan posle slave u Domu kulture i Arhivu,a mozda su pregovori sa Mikijem(isto pijanim)propali.
  Znaci nesme Ljubisa da mu kaze nista jer bi se okrenuo protiv mjega kao sto sad radi protiv Rade.Kad gajis takvog pored sebe kad tad se okrene protiv tebe ,to je videla Rada ,a upoznace to i Ljubisa.Za jednog kraljevog coveka je cudno da saradjuje sa SPS kad se ceo zivot borio protiv njih,ali i to je zivot propalogpoliticara.
  Pominje se i Uruk ,ko je on zar on nesto znaci u tom vecu, ko njega nesto pita osim Strahinje.Sve odluke donose Ljubisa i Rade Uruk kao pajac samo slusa jer zna da posle izbora je nula.

  ОдговориИзбриши
 2. Da li je neko sa ovom našom situacijom upoznao Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu?Da li su oni koji imaju "gazde" u Beogradu njih upoznali sa ovim što se ovde radi?Da li je moguće da ovde postoji bara u kojoj se hvata žabokrečina i na minus deset?Otreznite se,ili od izbora nema ništa.A kome to odgovara?O tom,potanko,treba govoriti na ovom mestu.

  ОдговориИзбриши
 3. Suzdrzacu se od komentara,jos uvek je Sveti Nikola!

  ОдговориИзбриши
 4. Nije mi jasno odakle dele te pare iz budzeta zar nisu sve potrosili.Sta ce zimi seljacima pare u MZ za kupovinu glasova,asvaltiranje putovanja na mesec.Kakvi su im presednici MZ i netrebaju im pare.Koji to oni projekat imaju,a da je ucestvovali i mestani,ne samo da im se da nesto.Kad bi nesto znali radili bi i zaradjivali od poljoprivrede ,a nebi drzali najvece cene u Srbiji.Da nije onih Leskovcana na pijaci proizvodi bi otisli duplo.Negotinski seljaci misle jedna krava i da zivimcele godine jer ima zlatno mleko, ma neradnici su to pogledajte sumadiju kako rade seljaci i imaju.Ovi sto neodose u inostranstvo hteli bi da im zena greje ledja i da malo rade i lepo zive.Rad, rad ,rad .Kad se budu organizovali u MZ da nesto sami urade onda im se treba pomoci,ovako tamo niko snikim nerazgovara ,a grad da im gradi infrastrukturu,sta su oni uradili za grad Negotin osim sto su se izaposljavali po gradu.

  ОдговориИзбриши
 5. Kako se to odlukom Privremenog organa "obrazuje Izborna komisija opštine Negotin" a nema imena predsednika i članova!?
  "Ljudi, ovo je ludilo", što bi rekao Mladen Delić.
  Cela situacija počinje da me zabavlja, jer očigledno poprima karakteristike cirkusa "Colorado"!
  Predlažem Radmili i Mirku da napuste Privremeni organ, ovo sinoć je očigledno "poslednja ruka pred fajront".

  ОдговориИзбриши
 6. Zasto pravni tim PNTK ne podnese krivicne prijave protiv onih koji ne postuju zakon i odluku suda. Dajte na BLGU iste ako ste ih procesuirali. LJubisa bih vas vec TUZIO da je obrnuta situacija.

  ОдговориИзбриши
 7. A stvarno sto Radmila podrzava takve budale.Zar ona ne zna da im okrene ledja,kao oni njoj sto su uradili??Meni se sve cini da je Radmila ipak uz njih kad ih podrzava.Uopste ne vidim tu Radmilu kao pravog coveka u tom Velikom Bratu.Al verovatno se ja varam,verovatno su pare u pitanju.

  ОдговориИзбриши
 8. Licno mislim da nije u pitanju ni jedno ni drugo(kada se pitas za podrzavanje i pare) vec ZASTO OCEKUJEMO DA SAMO RADMILA REAGUJE. Zar mislis da vrh DS i SPS ne zna sta se dogadja u Negotinu? NEMOJ DA SMO NAIVNI.
  Mene licno cudi ponasanje tuzioca u Negotinu jer im je dovoljno i samo saznanje da POKRENU POSTUPAK. Neka daju nalog istraznim organima pa ce istraga pokazati koliko su spremni da ispostuju zakonitost i pre svega volju biraca iskazanu na poslednjim izborima za lokalnu vlast. U OSTALOM ONI IMAJU SVOJ SAJT PA NA NJEMU MOGU DA IZDAJU ZVANICNA SAOPSTENJA . NE VERUJEM DA NE PRATE LOKALNE BLOGOVE, jer to im je i jedna od nadleznosti.
  Prema tome na potezu su SVI a ne SAMO RADMILA DA SE BORI.

  ОдговориИзбриши
 9. Tuzilastvo nepostoji.

  Kazite mi kad je reagovalo,a da predhodno nije do bilo nalog ili telefonsko odobrenje.Srbija je to bato i posle Tita Tito.Gradjani seavaravaju kad misle da nekosprovodi zakon, to rade samo ponekad da se vidi da postoje inace da rade kontinuirano svoj poso to cete sacekati malo.

  ОдговориИзбриши
 10. Anonimni od 23.42 svaka cast za komentar o nasim seljacima 100% si u pravu !

  ОдговориИзбриши
 11. Znate, najlakše je ostaviti problem, okrenuti mu leđa i ići linijom manjeg otpora. Dakle, nije mi prihvatljiva ideja da "manjina", ma ko da je čini, u slučaju Privremenog organa Opštine Negotin, predsednica PNTK i predstavnik SRS, odustanu od učešća u njegovom radu, zbog nastalih problema. Ti problemi su, priznajem, veoma veliki, zaključila sam i posle prvog i drugog .........čitanja.Samo ne znam kako da se pomogne i ubrza njihovo rešavanje? Možemo svi, naravno, ali na izborima, koji kao da se , grubim povredama predizbornih radnji, nastoje da odlože za neko vreme. Sednicama Organa, teško da bi neko bez poziva i statusa mogao da prisustvuje, pogotovu ne da učestvuje u radu. Zato su mogućnosti veoma skučene, jasno mi je. Ali podsećam da se scenario ponavlja. Setite se: veoma, veoma dugo, odbornici današnje pozicije u vlasti - Pr.Organa - SPS i DS nisu učestvovali u radu sednica SO, zbog toga što je, sećam se jednog obrazloženja, "predsednica sa svojim timom radila nezakonito i šta je htela, a oni to neće da "gledaju" i učestvuju u tome?" / Zabeležila ja , tada kao novinar u lokalnoj TV , ovu veliku misao, negde je ima na traci, koju odlazeći, u žurbi, iz Krajine nisam stigla da ponesem/. Pokušavali su preko Beograda , mislim ti isti odbornici/ preko svojih jakih partijskih centrala i ministarstava / da obezbede pomoć kako bi "disciplinovali samovoljnu" predsednicu i posle mnogo, mnogo vremena nastojanja, dopisivanja sa Beogradom, uvedene su privremene mere ??????, u cilju rešavanja "nagomilanih" problema. Kako se oni rešavaju, čitamo na blogovima, u nedostatku medija. Pozdrav!

  ОдговориИзбриши
 12. ПНТК и Радмила Геров не подржавају ДС и СПС. Наш члан Привременог органа не може да напусти Привремени орган, нити може да не присуствује седницама из разлога што су рокови за подношење жалбе надлежном суду 24 часа од доношења Одлуке у изборном процесу. Како седнице нису јавне нико не би ни знао које су одлуке донете и не би могли благовремено да реагујемо. На седници одржаној у петак, члановима ДС и СПС је речено да ће им бити поднете кривичне пријаве. То ће бити урађено. Кад кривична пријава буде поднешена (понедељак или уторак) о томе ћемо вас обавестити.

  ОдговориИзбриши
 13. Ljubisa da popije krivicnu prijavu nema nista od toga ,pa on ima veze u ministarstvu vidite kako je spasio Blentavog i Kockara.Ljudi ne plasite se izmisljene njegove zastite samo vas zavarava nema taj nikoga, nego i corava koka ubode neko zrno pa to posle preuvelica.Sta ce Rade iz DS da radi taj plasljiv kao zec,ako bude pozvan na odgovornost nebi me cudilo da promeni stranu.Ajd sad pisi prijave da vidimo tuzioce zasta primaju platu,dal se i oni plase Straleta?

  ОдговориИзбриши
 14. Kakav je Miki "Prijatelj" svi znamo, politički dosledan i racionalan. To što pije, pa to je njegova stvar, on to ne krije i pije za svoju lovu, čak i kad pije trezniji je od lokalnih političara. Ne donosi "Miki" odluke koje poništava Okružni sud, ni sada, a ni one koje su u nekoliko navrata poništene u periodu iza nas. Teško je u ovakvim okolnostima da trezan intelektualac razme primitivce kojima nije teško da prihvate da budu na čelu Opštine. Miki čak i kad pije ne može da ih razume! Ko je tu pijaniji prosudite sami.

  ОдговориИзбриши
 15. Прво- Надам се да ми не замерате, али морам да питам ко је тај Мики и зашто је он мало мало па у неком коментару? Друго - И ја мислим да Р.Геров не подржава ДС и СПС него ради посао који јој је додељен испред странке остаје у органу и чита, чита,и чита и пише и обавештава народ о работама на циркузијади пардон седници органа. Треће -Проблем је што немају сви могућност приступа интернету,па да читају јер је тв у неготину у мраку. нису платили струју,јадници,и њих треба држава да затвори,под хитно јер је она допринела да је купе анемови првоборци / против Слобе./ у ствари ни тада нису били ни јаки ни важни, само су брљали а то народ воли ко данас луду фарму и ВБ увоз са запада . мерде,рекли би немци.

  ОдговориИзбриши
 16. Replika na komentar od 20. decembra 2009. god. u 15.07 h.

  1. Nema zamerki što ne znaš Mikija, zamerka je što ne znaš pravopis!
  2. Toliko si mislio da si za ovo "Drugo" izmislio vruću vodu.
  3. Ne znaš ti šta je STV - Negotin značila za tadašlju opoziciju - Zumbule!

  ОдговориИзбриши
 17. Ako ti nije jasno,Miki je mag demokratskih promena i pregovora ,informacija i dezinformacija ,covek od koga se Oruku dize kosa na glavi.Zato je on vazan faktor jer samo on moze da razume kretene kao Strale,Oruk,Buljisa itd.Njega uvek guraju u prvi red da pregovara jer je iznad njihovog nivoa pa ako ih on razume (ili prevede sta su hteli )onda pregovori idu dalje.E, tu nastaje proplam sto doticni nema kocnicu u jelu i picu pa nekad zaboravi sta je bio san ,a sta java.U globalu je OK i mogo bi za Oruka da vazi kao Dr.Miki.

  ОдговориИзбриши
 18. реплика на реплику.......
  1. за услове и прилике у којима смо, правопис ми је више него добар, зумбуле,бољи него већине просветара.
  2.топлу воду не измишљам али не могу да схватим да ти смета моје мишљење о Р.Геров, јер верујем јој на реч да она и ПНТК не подржавају ДС и СПС, зашто би?
  3.шта је ств неготин значила за тадашњу опозицију? питаш ме а ја ти кажем инструмент средство оруђе за рушење једног режима. они који су је финансирали су значили а ств је био и остао никаква телевизија која је током својих демократских дана успешно газила основна људска права на зараду и заштиту запослених. питај некога од оних који су радилили у ств, да ли су добијали плате и били пријављени. много их је а пошто све знаш знаш бар неке од новинара сниматеља итд. ја кажем, намесатило им се време, паре и околности. зарадили су малобројни, тадашњи власник сада функционер дс, тадашњи директор и новинар број један, касније и дир. у крајини, а остали , ма питај њих, зумбуле то је велика тема. п.с.прихватићу да је дотични мики маг демократских промена и преговора и додаћу да ми је жао што не познајем то чудо од човека које нема кочницу у јелу и пићу. шта би тек било да је има. крајинац у илегали.

  ОдговориИзбриши
 19. Kad Zumbul postane mentol...

  1. Pravopis ti je zaista bolji od nekih zaposlenih u školskim ustanovama - mislim na tetkice, ali ne na sve tetkice, nekima stvarno još nisi ni do kolena.
  2. I vrapci na grani znaju da Rada ne podržava ove buzdovane i primitivce koji su sada zajahali vrh DS-a i SPS-a, pa ti je komentar suvišan, a ostavlja i dilemu: da li ti to misliš ili je to tvoje mišljenje?
  3. STV je bila jedini slobodni medij na teritoriji Timočke krajine, dok je vladao Sloba i tvoji radikali. Što se tiče zarada, novinari mogu da tuže tog "bivšeg vlasnika a sada funkcionera DS-a". Ah, umalo da zaboravim, on je s pravopisim pljunuti ti...

  P.S.
  Neću više da ti repliciram, moje su replike slabe, ti se bolje ukopavaš sam sa svojim komentarima!

  ОдговориИзбриши
 20. "Ne uci svinju da peva - svinju ljutis, a sebe nerviras..."

  ОдговориИзбриши
 21. зумбулу са мирисом ментола! Еј што се срдиш? мој правопис је мој избор и моја приватна ствар, теткице не дирај, вредне су то жене. обрати пажњу на учитељице и наставнике језика. / милина да их слушаш са свим падежима које незнају!/Раду не дирам , напротив, ценим ПНТК и немаш разлога за бригу, а зашто сам то прибележио, молим лепо прочитај коментар анонимног од 20.12 време је мислим 01.53. Само због тога сам је споменуо да знаш.по твом стилу писања рекох себи ова-ј је прошао краћи новинарски курс или школу , ств не постоји а слобода је релативна ствар па и медија. твоји миљеници су били зависни од пара са запада,толико о слободи медија. колико знам тужили га људи из крајине, ал заштићен је сики ко бели медвед, изложио нејаког белог грују. слоба и радикали нису моја прича, а и нећу више да досађујем писмени анонимни зумбуле, да неби још који анонимни послао коју"велику" мисао о свињама. водим рововски рат и настављам неким другим поводом зумбуле.............

  ОдговориИзбриши
 22. Da se čovek krsti:
  B(LJ)uljiša.starahinja.bane oko,rade seljak,dejan stv-perjanice ds-a.(namerno mal.slovom),plus uruković-padež,to su ljudi koje ove partije nude Negotincima.
  Šta nude?-Korupciju(kesu za glasače,kao za prosjake),kršenje zakona,najnovije Zakon o lokaln. izborima.Okr.sud im 4 puta poništava njihov pokušaj manipulacije Ošt.izb.komisijom.
  Trošenje para iz buđeta opštine za tzv. tv. kuću-bastiona laži i dezinformacija u Negotinu.Deljenje desetina hiljada nekima u MZ,koji u životu nisu videli šta je Projekat,a kamo li neki napisali za neku MZ...
  Ljubiša "šef" demokratama, iz buđeta naplati 7 000 000 din. za nekakav plac koji je pre toga dobio od opštine-pitam se koji to plac,kuća u Negotinu vredi te pare?
  Sps-ovci postavljaju i zapošljavaju svoje,ko te pita za stečaj tih firmi-iskoristi dok možeš,a posle će Radikali i Pntk da vade kestenje iz vatre -primer je Bor.Za 9 meseci DS-SPS vlasti uništili celu infrastukturu,gde im je tu centrala iz Bg..novčana pomoć?Isti scenarijo nam se priprema i u Negotinu.Zamisli ove fakire iz ds,sps,g-17+ničić,ekipa uzmi sve što ti život pruža.Svaka čast onom momku iz Bora što napisa istinu o ober "knezu" kod Laleta na blogu.
  A šta mi radikali nudimo?
  -Pošten i stručan kadar uključujući i nestranačke ličnosti na rukov. mestima.
  -Borbu protiv narko dilera i korupcije.
  -Oživljavanje sela putem polopr.kredita,povrtarima,voćarima,stočarima,vinogradarima...
  -Izgradnju dečjeg bazena sa toboganima i adekvatnim deč.igralištem na stadionu..
  -Radikalno inspekcijska kontrola poslodavaca sa ciljem da svaki radnik bude prijavljen i pošteno plaćen na teritor.opšt. Neg.
  -Javne radove- sređivanju plaže na Kusjaku
  -Ulaganje u sport i kulturu.Organizacija Mokranjčevih dana u duhu srpskog tradicionalizma.
  -Razvijanje Neg. opštine kao lovno- turističkog mesta uključujući i seoski turizam-Sikole,Vratna,Rajac...itd.
  SRS-Mirko,Milan,Novica,Radulović,Vanja,,Lazić,Vesna,Nikola,Zorica-Bakrače....itd
  Zaista se čovek zapita šta se dešava u našoj Srbiji-DS-sps vlast funkioniše na aferama,Đilas-veliki brat,nestaju pare iz buđeta rep. pa okrive knjigovođe,Mrkonjić-sps javno kaže da su pare sklonjene,sakrivene...i novinarima sa B-92,kao i sa rts-a to nije tema već mi Radikali što gađamo cipelama lopove i fašiste koji sebi daju za pravo da oduzmu reč narodn. poslaniku,koima smeta reč naše crkve kada je digla glas protiv stvaranja od Vojvodine državu u državi.
  Sve se to preslikalo i u našoj opštini....pa dokle ljudi? gde su 200 hilj.radn mesta,1000e akcije?...pa oni su 10 godina na vlasti, sve rasprodaše i uništiše, a svoje čukun unuke obezbedili preko naših leđa...Srbijo.Negotine...vreme je da odgovaraju za sva svoja nedela i lopovluke------
  Radikalno,zana se! Da Negotinci žive od svog rada!

  ОдговориИзбриши
 23. @Da se čovek krsti:
  Sta ste radili do sada.Svirali drndu.Sto niste podrzavali Radmilu,sta ste radili do sada.Sansu vam dali,sansu uzeli.Tako ste uvek obecavali na izborima i posle odmah zaboravite moji radikali.A cipelica je prica za sebe,steta sto nije bio opanak to je vise srpski,sto bi vam reko gospodin doktor vojislav seselj-pistoljski.Mahao je pistoljem usred studija i sad mu je kriv djavo.Vama uvek krivi drugi,samo vi niste.Zato vam tako i ide,nikad necete postati ljudi,ne lazite vise taj narod.

  ОдговориИзбриши
 24. Znate li ljudi da je nas voljeni Buljisa zajedno sa Pajtom i jednom zenom platio prenociste u Beogradu ,mislim hotel IN,14.400,00 po osobi .Ka drugi placa nista nije skupo.Taman toliko daje nekim MZ.
  Lepo ce se provesti ovih nekoliko meseci i on i oni oko njega,a posle ce prati ruke kao niko nije kriv.

  ОдговориИзбриши
 25. stiglo je klizaliste i to direktno iz Sabca, licno mu je dao na poklon D.Petrovic, da skupi poene pred izbore, ali ni to mu ne pomaze da pobedim kako je on naumio

  ОдговориИзбриши
 26. Ukoliko neko može da utiče na Ljubišu Đorđevića iz DS Negotin, molim ga da to učini, da ne bruka više Demokratsku stranku Zorana Đinđića, da dozvoli komentare na blogu DS Negotin, jer ovakav, kakav je, Ljubiša u sto poza, liči na slike figuris u boji.

  ОдговориИзбриши
 27. Pasosi
  Pitanje.
  Da li se zakazuje za pasos?
  Ne samo dodjite i cekajte.
  Dodjem 3 dana po 4 sata nista.
  Pitanje .Mogu da zakazem?
  Nezakazuje se sve je popunjeno, dodjite i cekajte.
  Dodjem subotom ,nema nikog.Pitam,mogu li sada gospodjo?
  Neradi kompijuter.
  Dodjem uvece,danas,nema nikog super.Pitam.
  Mogu li sad gospodjo?
  Nemas zakazano.
  Sad kazite meni da li se ovo zove birokratija koja trazi prezent,mito ili nesto trece.da li su tu radi nas ili smo mi njihovi zamorci.Sta treba da znaci to da nece da vas prime i kad nema niko?Neko bi reko traze mito,to jes netraze mrzi ih da otvore usta ,sam treba da se setis i da das i da budes zahvalan sto su uzeli.
  Pa kazite mi zasto nacelnik neproveri svoje ljude putem pokusaja podmicivanja ,da vidi kako rade.Sve su to necija deca ,tacnije radnika koji su radili u SUP pa su u naslestvo ostavili radna mesta svojoj deci.
  Sad ko je meni kriv sto necu da sa policijom pijem i jedem da ih zabavljam , podmicujem, da se pezim i kezim njihovim fazonima samo da bi me pustili da dobijem ono sto me sleduje.
  Rado za takve kad dopdjes na vlast da ukines i toalet,pa nek idu u poljski jer jos nisu zaboravili svoja sela, da ih muci malo nostalgija.Nikakva donacija od strane opstine,neka cekaju u red,neka mole,neka se uvlace da vide sta radi birokratija.

  ОдговориИзбриши
 28. Licno vido klizaliste,ali u tom grmu lezi zeka.Pazi BUljisa pravi poso svom podpresedniku Suretu i Furnigicu kad se polome oni sto se klizaju.Daj narodu(stoki) hleba i igara.Medjutim nigde nema hleba,kako ce se neko radovari Deda mrazevima i klizalistu kad mu je prazan stomak,nema para za struju,grejanje,jednom reci nema posao.
  Sit covek moze da se raduje gladan gleda kako da prezivi bas ga zabole za klizanje.Zamisli seljake sa zelene pijace,prodaju krompir,sir,i posle zajedno na klizanje sa zastavicama DS aplaudiraju i glasaju za Buljisu.Lep san ,steta sto je samo san Bulisa.

  ОдговориИзбриши
 29. Veceras saznah,u komunalu festa.Radojevic slavi uspesni zavrsetak godine,slupan auto,ukinut parking,ociscene ulice,prezadovoljni radici ,povecanje plate njemu najblizima.Uspeh za pamcenje,Radojevica za presednika.

  ОдговориИзбриши
 30. Vidite, uvaženi anonimni, sa tekstom "pasoši" od 18.18 h, niste u pravu kada kažete da su sva deca radnika SUP-a zbrinuta. Govorim iz ličnog iskustva i saznanja. Naime, kao ćerka jednog od najpoznatijih negotinskih supovaca , doduše, odavno je pokojan , punih 18 godina, nikada niti jednu povlasticu nisam ostvarila, kao ni članovi naše porodice / nismo ih ni tražili/. Pamtim, čak, da su nas sve skupa, mene, majku i sestru, više puta kontaktirala lica u uniformi i to zbog grešaka koje su učinjene prilikom očevog penzionisanja. Toliko o deci koja nasleđuju radna mesta svojih roditelja. Ima ih - SUP, Elektrodistribucija, Đerdap, PTT, Telekom.... Sve zvučna imena firmi i preduzeća, priznaćete, a ja kažem deca su im rođena pod srećnom zvezdom . Ko zna zna ! /Ups, da to nije bio nečiji izborni slogan? Izvinjavam se zbog korišćenja tuđih autorskih prava./

  ОдговориИзбриши
 31. Svaka čast drndavi-za tebe su ljudi dinkić,đilas,tadić,cvetković-daček(nemoj da mi trabunjaš o pravopisu),budi siguran da će ti sa njima dobro ići.Eto da nije nas Radikala Srbija bi cvetala sa vama samo mi smetamo...iš bre žuti Indijancu,i vama se vidi kraj!!!!!!!!!

  ОдговориИзбриши
 32. @Анониман је рекао... 21. децембар 2009. 23.59
  ja sam za Radmilu ako bas hoces da znas.Iiiiiiii,sta mi mozes?? Bar je zena obrazovana.Ti bi da me teras na silu da budem radikal.Nemam opanke,moji deda i baba,nisu mi ostavili u nasledstvu opanke,jer su skolovani u Negotinu.I to ti smeta??Idi kod Ljubise on je bas tvoj sloj.A ljude sa sela cenim,ali prave ljude,a ne te ko Ljubisa,Uruk...Ti.Imamo ljude u selima na koje se vrse pritisci,preti se inspekcijama,svim i svacim,ljudi se zale.A ti mozes da se udaras u grudi koliko hoces,dzaba ti je,jedino mozda probaj sa opankom da udaras,ups-sve pogresim,ovaj cipelom,mozda i budes na naslovnoj strani onda.Sve jedno zelim ti svako dobro,ja nikog ne mrzim,al me ne diraj,imam zaoku.

  ОдговориИзбриши
 33. Koliko ste samo puta u svojim komentarima napisali ime Ljubiša, na taj način ga lepo izreklamiraste, što u negativnom , što u pozitivnom smislu, kako za koga.Mislim da ako imate nešto da ponudite u kampanji, to i radite.Recite malo šta možete vi uraditi, da ovaj grad stane na noge.Bili ste na vlasti, ništa niste uradili da se živi bolje.Niste ispunili ni svoja prošla predizborna obećanja.Ako je komentarisanje o Ljubiši, Uruku, Strahinji jedino što umete, to je onda samo zamajavanje naroda i skretanje sa pravih tema koje muče građane ovog propalog grada.

  ОдговориИзбриши