уторак, 15. децембар 2009.

Сат времена пре почетка изборних радњи

Одложена седница на којој треба да се именује нова изборна комисија за данас у 23.00 часова.

Управо су нам јавили да је седница у 22.15 часова

10 коментара:

  1. Šta li je njima u glavama kad zakazuju sednice tako kasno? Da l' znaju oni da Vi možete da ih držite budnim do 4h ujutru? To Vam i preporučujem. Pa, ko preživi, pričaće!

    ОдговориИзбриши
  2. Ako članovi Privremenog organa budu ekspeditivni i ne postavljaju mnogo pitanja,postoji šansa da sve bude okončano u zakonskom roku...

    ОдговориИзбриши
  3. Da je živa,sutra bi postala punoletna i verovatno imala šta da kaže na aktuelne događaje...Naravno,radi se o Samostalnoj televiziji Negotin,ako je još neko i pamti.

    ОдговориИзбриши
  4. Nevidjeni bezobrazluk i drskost.Predsednik se ponasa kao da ste vi radnici Novog stila,a gradjani njegovi taoci.DS i SPS odlucuju o ustavnom pravu biraca da biraju i budu birani.Da li ce biti Izborne komisije u skladu sa zakonom i da li ce se ponoviti devedesete pitanje je o kome ce yadnju rec dati polupismeni Djordjevic i takozvani magistar Urukovic.D.P.

    ОдговориИзбриши
  5. Odgovor Dragisicu Da bi se ispostovao rok nije dovoljno da budu ekspeditivni,vec da Izborna komisija bude imenovana u skladu sa Zakonom.Dusica

    ОдговориИзбриши
  6. Dakle ,sve vas vozi cika Bisa,a nema novinara koji bi to napisao mada je tema izuzetno inspirativna.
    Veceras necu spavati cekam bisere sa sednice. Ljudi dovedite im B92 i njima trebaju vruce teme, pa ovo je kao kec na desetku.DS cak i na svom blogu gubi od PNTK.

    ОдговориИзбриши
  7. U ovom trenutku,trebalo bi da je započeta sednica Privremenog organa.Šta će se dogoditi ukoliko odluka o imenovanju OIK ne bude realizovana do ponoći?Može li ta odluka da nosi datum sutrašnjeg dana?

    ОдговориИзбриши
  8. U ocekivanju izvestaja sa ponocne sednice Privremenog organa bacila sam pogled na sajt opstine.Vec nekoliko dana predsednik se nije slikao niti je doneo neku sliku iz Austrije.Ne znam da li je podneo izvestaj sa sluzbenog puta jer Privremeni organ je doneo resenje o upucivanju na sl. put u inostranstvo.Osnovni je red da obavesti i gradjane sta je tamo za njih uradio jer njihove pare je potrosio.Ali to nije sve,posto je privremeni organ stavio na javnu raspravu Odluku o komunalnim taksama i Odluku o naknadi ya yastitu zivotne sredine,vec tri puta pokusavam da pustim komentar sa pitanjem gde im je Odluka o budzetu ya 2010.godinu.I to je trebalo da objave i zamole gradjane da daju svoje misljenje,sugestije i predloge,ali oni naravno misle da gradjani ne znaju nista o tome.Dragi gradjani,to je znak (ne)postovanja prema svima nama.Nadam se da cemo svoje misljenje znati da iskazemo 7.marta 2010.godine jer i te izbore cemo svi mi da finansiramo.D.P.

    ОдговориИзбриши
  9. Da stanes i places.Ovoliki cirkuz nije bio ni za vreme djackog doba moje bake u tom Negotinu.Lepo sam negde procitala da je Negotin zoloski vrt.Pa evo cirkus radi li radi.Da bar gradjani naplate ulaznice,kad ono oni sve finansiraju naprotiv.Ovo je veliko dostignuce tog Djordjevica,imace po cemu da se pamti.Verujem da buduca vlast nece moci ni pod tackom razno da sve to izvede,sve i da hoce.Smem da se opkladim.Pozdrav svim dobrim ljudima.

    ОдговориИзбриши