уторак, 29. децембар 2009.

Пулс Неготинске и Тимочке Крајине

Данас је у прoсторијама ПНТК одржана конференција за новинаре, којој је присуствовао један број кандидата за одборнике на предстојећим локалним изборима.

Дане Суруџић је, у уводном делу, упознао грађане општине Неготин, да је ПНТК у последњих пет година била водећа странка у нашој општини, као и да ће ПНТК на овим локалним изборима учествовати као група грађана „Пулс Неготинске и Тимочке Крајине“, из разлога што политичка странка ПУЛС још увек није регистрована.

Изборна листа од 45 кандидата за одборнике носиће назив „Пулс НТК-РАДМИЛА ГЕРОВ”.



У другом делу конференције, Миодраг Станојевић, говорио је о намерама ДС и СПС да се ови избори одложе, набрајајући непобитне чињенице: да су избори расписани 07.12. и да је то Привремени општински орган крио од јавности, као и да je требало да изборне радње крену 16.12. Захваљујући „демократској“ опструкцији исте нису започеле ни данас. Опструкција од стране ДС и СПС огледа се прво у чињеници да је изборна комисија разрешена 09.12. (након расписивања избора) и да је Окружни суд три пута поништавао решење о именовању комисије. Од петка 25.12. кад је комисија постала правоснажна, „демократску“ опструкцију врше председник и чланови изборне комисије, именовани испред ДС и СПС, који ни до данас нису прописали образац за потпис бирача.

Да ли то они бирају боју или назив једног обичног формулара? Одговор је веома једноставан: намерно одуговлаче, како би избори били поништени и пре него што су започели, јер изборне радње нису кренуле онда када је требало, нити је испоштован члан Закона о локалним изборима, који јасно каже, да је изборна комисија дужна да у року од три дана стави на располагање образац за потпис бирача.

Коме одговара неодржавање избора или њихово поништење и пре него што су започели? Зашто ДС и СПС не желе да изборне радње започну? Одговор знају и врапци на грани: плаше се изборног резултата и желе да на привремени начин и даље врше власт?

Славица Ђорђевић је на крају конференције, честитала свим грађанима наше општине предстојеће новогодишње и божићне празнике.

14 коментара:

  1. sa srećom !
    Ispitivanje pulsa negotinske krajine je očigledno počelo, bez obzira na sve radnje i neradnje. A sve ima svoj kraj, pa i tup-tup-tupadžije

    ОдговориИзбриши
  2. He, he... čekaju da se raspišu i izbori u Boru, da Đelić & Co ne moraju dva puta u dva meseca da obilaze ove krajeve. Verujem da im je muka i samo jednom da dođu a tek dva puta...

    ОдговориИзбриши
  3. Zbog ovih akrobata iz DS i SPS, sve ovo gubi sportsku draz,sve ovo sto rade je toliko providno.PULS, zelim vam srecu, i naravno da osvojite najvise glasova

    ОдговориИзбриши
  4. Puls od 23 otkucaja u minuti je nesto vrlo, vrlo lose, ali zato Puls sa 23 odbornika je sigurno nesto OK! Zato, izaberite prave ljude za odbornike i prionite poslu, pa ce i rezultat 23/45 biti premasen u vasu korist!!!

    ОдговориИзбриши
  5. Kako je lako vama iz Negotina. Stavite link na DS i gotova stvar.
    Moja zamerka je jedino što niste uzeli G17+ "pod svoje". Ovako, ako vam se nakače Boško i Saša, teško vama. Svi ćete biti blatnjavi.

    ОдговориИзбриши
  6. SREĆNI NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI !

    Dobro zdravlje i "miran Puls" u Novoj godini
    želi Vam OO G17 PLUS !

    ОдговориИзбриши
  7. privremeno nije i beskrajno, a koliko će štete ostati- ko pobedi pa sabere , neka se oduzme
    Uoči dočeka Nove, podeljene su zadnje pare za iće i piće uz paketiće i ćebabčiće u krajina vinu,džabe za sve koji hoće, a koji neće dobiće i 77 otkaza na 77 imena sa spiskova koji se noćas hitno prave.Sutra ćese znati kome će 1. februar biti biti prvi radni dan na birou.
    kriterijum je,,mrzem samo revanšizam i bivšu vlast,,- balašević, takođe

    ОдговориИзбриши
  8. Baš mi je drago što u vašim redovima vidim mlade, pametne ljude, pre svega mislim na prof.fizičkog vaspitanja ja ga znam po nadimku Veličko, stvarno dobar momak, po mom mišljenju mislim da PULS-NTK i G17 imaju najkvalitetnije ljude, čuo sam da na izbore u koaliciji zajedno izlaze DS-SPO i strale, odlično olakšali su građanima za koga ne treba glasati, doživeće potpuni krah

    ОдговориИзбриши
  9. Nisu raspisani izbori jer vi niste skupili dovoljno potpisa,niti ce da sakupite

    ОдговориИзбриши
  10. http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-30-12-2009/bagerom-na-miroslava-ilica

    ОдговориИзбриши
  11. SLAVUJU PLAĆENO 34.000 EVRA
    Kako nezvanično saznajemo, Miroslav Ilić će u novogodišnjoj noći na gradskom trgu u Zaječaru pevati za 34.000 evra. Njegova koleginica Marija Šerifović će za sat i po pevanja inkasirati 280.000 dinara, a kvartet snova (Merima Njegomir, Ekstra Nena, Oliver Njego i Nikola Racko), koji gostuje u zaječarskom pozorištu, pevaće za ukupno 250.000 dinara.

    ОдговориИзбриши
  12. Srećan Bozić i Srpska Nova godina svim građanima Negotina,da u 2010.god.zivimo u miru i od svog rada u svom gradu i divnoj Srbiji.
    Vreme je da se Srbija oslobodi od zuto-crvene mafije i njihovih satelita!!!!!
    2010.Godina je godina Šešeljevog povratka i borbe za pravnu dzavu Srbiju.
    RADIKALNO,ZANA SE....
    OO SRS NEGOTIN!!!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши